zondag 13 juni 2010

Zondag 13 juni

Gisteren zijn we, na jaren, weer eens bij ouwe trouwe vrienden langs geweest, het was beere gezellig bij Anneke en Cor.  Inmiddels zijn zij verhuist naar een prachtig appartement en het was alsof we ze vorige week nog hadden gezien, kijk dat zijn nou echte vrienden, altijd vertrouwd en altijd welkom, heerlijk.
Ook nog even door Katwijk gereden, daar hebben we een paar jaar gewoond en we hebben daar een mooie tijd gehad en het blijft altijd trekken, als we er in de buurt zijn rijden we altijd even over de boulevard, de zee is er heel anders dan hier op Flakkee.

Het zonnetje wil niet erg tevoorschijn komen hier, straks nog maar een paar steekjes doen aan mijn POTC en nog een wandelingetje maken en vanavond alweer lekker eten, nou doe ik dat eigenlijk wel iedere dag of het nou met het bord op schoot is of een 3 gangen diner, ik vindt alles heerlijk en heb ook altijd wel trek en dat is wel jammer als je maatje 40 zou willen hebben, ook bij mij komt ieder pondje door het mondje binnen, morgen maar weer beginnen met streng te zijn en de koekjes doos dicht laten, de toetjes laten staan en de gezonde producten kiezen. Gelukkig komt er nu weer allerlei lekker fruit en als het warmer wordt vindt ik salades weer wat lekkerder met bijvoorbeeld een stukje zalm of gegrilde kip en daarna nog een extra rondje met hondje.  Tja we weten het wel!!!!!


1 opmerking:

Pierelantijntjes zei

Dat heb ik ook met een vriendin. Ook al zien we elkaar niet veel, het is altijd vertrouwd als we elkaar wel zien.
Tja, die lijn wil wat..... Ik zit sinds 4 weken bij de weight watchers. Ik ben wel blij met dit seizoen want ik ben dol op fruit en salades.
Fijne week,
Groetjes van Ester