vrijdag 11 juni 2010

Naar de Efteling

Gisteren met zijn we met Wanda, Edwin en Joris naar de Efteling geweest, dat was voor ons al weer een paar jaar geleden maar Joris is nu 5 jaar en dan is het weer leuk met zo'n ventje en Joris vind alles "vet cool "
Hij gaat achter elkaar in de bob, allemaal behalve Oma, die moet daar niets van hebben, het spookhuis,"Oma als jij het eng vindt zal ik wel op je passen hoor" maar hij is voor sommige dingen zoals de vliegende Hollander, nog te klein en dat vind hij echt niet leuk. In het Land van Laaf ziet hij zoveel details, daar sta je van te kijken. Met het weer hebben we het weer reuze getroffen, maar een keer of 3 wat gespetter, dat was elders in het land wel anders.


Marieke heeft gelukkig tussen de middag Max uitgelaten, we gingen al om 9 uur weg en rolden weer om 8 uur binnen, dat kun je dat beestje niet aandoen.
Wij vinden de Efteling een prachtig park, het was er erg stil maar dan zie je wat meer van de hele entourage en het was opvallend schoon, ook de toilletten.
Vandaag maar rustig aan bijkomen, pffft zo'n dag kost toch de nodige energie, ik had s'avonds geen zin meer in POTC of hexjes, nou dan ben je wel moe hoor :)
Het weekend houden we rustig, we gaan naar oude vrienden in Rijnsburg en er is nog ergens een Pasar Malan dus we zullen ons niet vervelen.
Ik wens jullie een fijn en droog weekend en groetjes van

2 opmerkingen:

Lida zei

Ja met een kleintje erbij is het dubbel genieten in de Efteling, dan voel je jezelf weer een beetje kind! Fijn weekend, groetjes
Lida

Pierelantijntjes zei

Hallo Els,
Ik dacht, ik ga gelijk even bij je buurten hoor. Wat heerlijk dat het niet druk was in de efteling. Dan zie je inderdaad pas goed hoe mooi en goed onderhouden het park is. En dan met zo'n klein mannetje erbij is helemaal leuk.
Je hebt een leuke en gezellige blog hoor. Ik ga je volgen.
Groetjes van Ester