vrijdag 18 juni 2010

39 jaar

Dit is 18 juni 1971, 39 jaar geleden, waar blijft de tijd?
Dat vieren we dus vandaag, zomaar lekker saampjes, we zijn heerlijk wezen lunchen in Middelharnis.

 Dit zijn de 2 POTC in de boerenzakdoekenstijl, ik vindt het daar tenminste erg op lijken, mijn vader had vroeger van die grote rooie zakdoeken en later gebruikte mijn moeder ze als stofdoek.


Nu maar weer een andere verdeling bedenken, leuk om te doen hoor en ik wil er zoveel maken dat ik er een kleed van maken dus we gaan nog even door en als het mooi weer is lekker buiten tekenen, knippen en naaien.


Woensdag Joris uit school gehaald, nieuwe school met een klimrek en het is net een lenig aapje, over, onder en tussendoor, landde hij nog plat op zijn buik maar geen kik hoor.Morgen komen de meiden Vaderdag vieren en voetbal kijken, Edwin en Joris doen mee aan de truckrun hier op Flakkee, altijd weer een heel spektakel, 250 trucks die luid toeterend door de straat komen en wij verplicht zwaaien natuurlijk, onderweg picknikken ze, meestal in de buurt van Ouddorp.
Wat een feest om al die glunderende gezichten te zien.
Allemaal een heel fijn weekend gewenst en groetjes van
ELS


4 opmerkingen:

Marie-Anne-José zei

Proficiat met jullie 39 jarig huwelijk.
De POTC wordt erg mooi. Ik zag dat je het blok al meteen vierkant gemaakt had door er kleine stukjes aan toe te voegen. Heb je ook al een plan hoe je ze aan elkaar gaat zetten? De Hollandse kleuren vind ik erg bijzonder. Ben benieuwd hoe het volgende blok gaat worden.
Groetjes
Marianne

Pierelantijntjes zei

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag!.
Wat een mooie blokken heb je gemaakt. De zakdoek achtige stof doet inderdaad leker nostalgisch aan.
Dit is de eerste keer dat we de truckrun zo vanuit ons huis zouden kunnen zien, maar helaas zijn we er niet. Vind het wel jammer want ik vind het altijd heel bijzonder om te zien.
Fijn weekend,
Groetjes van Ester

pauline zei

Gefeliciteerd met jullie huwelijksverjaardag. Volgend jaar groot feest????
Je POYC wordt erg leuk. Jammer dat ik het boek nog steeds niet binnen heb. Misschien dat ik daar inspiratie vind voor de rand. Ik heb nu 5 blokken klaar en eentje al geknipt.
Fijn weekend,
Pauline

Joke zei

Hoi Els,
Gezellig dat je op mijn weblog was! Jij natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie huwelijksverjaardag.
De POTC ziet er leuk uit. Ben hem al op meerdere blogs tegengekomen en het begint wel steeds meer te kriebelen om ook eens een blok te proberen....
Fijn weekend en veel plezier bij de truckrun!

groetjes, Joke