dinsdag 22 juni 2010

Stofjes !!!!!!!

Ik heb weer zoveel leuke stofjes!!!!!! Deze had ik bij Wilma Kuin besteld

en dat had ik supersnel en super verzorgd in huis.
Vandaag op de markt in Rotterdam kocht ik deze schatjesHet was heerlijk om in de stad te lopen, niet te warm en niet te druk, ik begon bij V&D met een cappucinno en ben gaan winkelen en over de markt gelopen, toen bij de Groene Tuin heerlijk buiten een kop thee genomen en weer dapper verder gewinkeld, ik wilde nog wat kleding kopen maar kon niet echt slagen, volgende keer beter of ik ga een keer naar Hellevoetsluis naar Miss Etam daar kan ik aardig slagen. C&A leek wel een slagveld, alles lag op de grond, jammer toch.
Ik was heel relaxt met de bus gegaan zeker naar huis toe kun je dan even heerlijk zitten. Ik laat ook de blommen oogst vast zien, ik vindt dat lijmen trouwens niet zo'n succes, al mijn papiertjes sneuvelen als ze eruit moeten, dan maar weer naaien of toch maar een Marti malletje kopen :)

Zo en nu even onderuit voor de TV met een bakkie en misschien worden er nog wel wat steekjes gezet vanavond.
Fijne avond en groetjes van Els.

10 opmerkingen:

Marie-Anne-José zei

Erg mooie stofjes, die zouden mij ook meteen bevallen.
Ook je bloemetjes van deze week prachtig.Ik naai de bloemen ook nog traditioneel, blijft het ten allen tijde mooi plat ook als het papier eruit is. Ik gebruik gewoon printerpapier en kan steeds opnieuw afdrukken als ze op zijn. Je kunt de bloemen dan ook erg makkelijk buigen bij het naaien. Maar goed vele wegen leiden naar Rome.
Groetjes van Marianne

yvonne zei

Prachtige lapjes, en ik vindt die lijm pen ook maar niets.
ik naai het ook weer . en ook met iets dikkere print papier 1 keer gebruiken en dan weg .
Meer werk maar het gaat beter als met die lijm pen . groetjes yvonne

Anneke van Diggelen zei

Wat een leuke stofjes zeg!!Ik neem me ook stedds voor om naar de markt in R'dan te gaan en iedere keer komt er wat tussen, vaak komt mijn kleinzoon op dinsdag.
Maar als ik zo je stoffen ziet moet er gauw iets van komen.ha,
ha.
Ik kan je de mallen aan bevelen,ik heb niks met die kartonnetjes.
Groetjes Anneke

http://quiltendewilma.web-log.nl zei

Prachtige bloemen....
En wat een mooie foto van de rolletjes....

Guusje, zei

Wat een mooie stoffen heb je gekocht. Ik vind ze allemaal geweldig en wat een mooie bloemen heb je gemaakt.

Ria zei

Mooie stofjes Els!

Bedankt voor de tip over de Zentangle!

Groetjes van Ria

Guute zei

Dit zijn prachtige stofjes: die zou ik zo overnemen.
De lijmstift heb ik enkele jaren geleden uitgeprobeerd maar er onmiddellijk mee gestopt. Naaien gaat ook vlug en de kartonnetjes kan je verschillende keren gebruiken.

Ineke zei

Hallo Els, via Ria Lanser's blog kom ik even bij jou buurten. Wat heb je een prachtige blog en bedankt voor de link naar de zentangels, prachtig. Stofjes van Wilma zijn altijd zo mooi en toevallig ook mijn kleuren! Groeten van Ineke Hulzebos uit Apeldoorn

Daniëlle zei

Zit hier met een bakje onder de kin te kijken naar het moois!! Super zijn ze joh!!! Geef mij ook maar een naald en draad. Hier ook problemen met de lijmpen, zal het vast verkeerd doen maar het is niets voor mij vrees ik. Mooie blommen hoor!! Mooi weekend, groeten, Daniëlle

Daniëlle zei

Ik kan nog steeds geen emailadres van je vinden en je bent een no-reply blogger dus dan maar even zo: bedankt voor je lieve reactie! Onze Yvette is een echte Labrador: die lusten alles hahaha!! Mooie dag! Liefs, Daniëlle