woensdag 2 november 2011

Kerstballen!!!!!!!!!

Ook hier op het eiland is het kerstbal breien ontdekt, van de week was er een gezellige middag in de Bibliotheek van Ouddorp en daar werd ons het kerstbal breien uit de doeken gedaan. Eerst heb had ik een rondbreinaald maar dat had ik al gauw gezien.....dat werd het niet voor mij, dan maar op 5 naaldjes, hhmmmm ook dat ging niet van harte.....nou dan doe ik het toch op twee naalden en ja hoor ook dat gaat. Thuis ging het toch kriebelen, ik wilde het toch op die 5 naaldjes ook kunnen, het is ook wel een afwijking als je je alles machtig wil maken en natuurlijk lukte het wel, het is alleen voor mijn handjes( lichte artrose) heel belastend maar de ervaring was leuk. Het zal wel bij deze twee ballen blijven, ik vindt die zilveren toch echt mooier.


Er zijn deze tijd van het jaar schitterende zonsopkomsten te zien vanuit mijn slaapkamerraam en dat moest een keer op de foto, wel een beetje donker maar wel mooi.

Een plezierige week gewenst door

Els

1 opmerking:

Pierelantijntjes zei

Hoi Els,
Helaas kon ik niet, maar zaterdag ga ik naar de krea doe, en hoop een demonstratie kerstballen breien te zien van die twee mannen die het verzonnen hebben.
Jou kerstballen zijn in ieder geval goed gelukt!
fijne dag
liefs Ester