maandag 7 november 2011

Camelot

Vandaag heerlijk gewerkt aan mijn camelot quilt, zaterdag de achtergrondstof gekocht zodat ik nu het 1e blok aan het afwerken ben.Je kon de achtergrond eraan naaien of het blok op de achtergrond appliceren, dat heb ik zondag zitten oefenen maar dat is niet mijn ding geloof ik dus ondanks dat ik niet graag met ronde vormen werk toch maar gewoon gedaan en het ziet er veelbelovend uit. Zo gaat het dus worden.

Jullie zullen wel denken, op maandag en dan gaan zitten handwerken, maar DH heeft nachtdienst en ik wil niet dat hij wakker wordt van de stofzuiger, goeie smoes toch......
Voor blok 2 heb ik het middelste rondje gemaakt

Het plusje is van dezelfde stof als mijn achtergrondstof, Janine van t'Quiltgebeuren in Brielle, waar we iedere 1e zaterdag van de maand een middag samen Camelotten, gaf me  de tip om af en toe een klein stukje in een blok te gebruiken, leuk he. Het is wel heel gezellig met elkaar zo'n middag, lekker kletsen met een lekker bakkie leut en wat lekkers.

DH vermaakt zich prima in zijn nieuwe schuur, hij is de binnenkant aan het betimmeren en heeft electra aangelegd. In maart komt onze nieuwe caravan en dan gaan we passen want er moet ook nog een zoldertje in en een soort van tuinkamer gemaakt worden, maar we zullen eerst maar eens passen.


Zo nu zijn jullie weer op de hoogte van onze bezigheden, allemaal een fijne week gewenst door

Els.
2 opmerkingen:

Pierelantijntjes zei

De schuur ziet er veelbelovend uit Els!
En wat wordt je quilt mooi!!! Knap hoor!
Fijne dag
liefs Ester

Ellie's Quiltplace zei

Mooie blokken Els!
Ik vind ronde vormen juist heel leuk om te doen. Met wat handige trucjes zitten ze perfect in no time.