maandag 4 oktober 2010

Een nieuwe week

Weer een nieuwe week voor ons en wat begint deze dag mooi met een prachtig rode zonsopkomst, oooh zo mooi. Dan voel ik een dankbaarheid die met geen pen te beschrijven is.
Gisteren was ook zo'n heerlijke dag, wij zijn lekker wezen wandelen in het Mastbos in Breda en na de wandeling nog even heerlijk een biertje gedaan op een pleintje, dat is altijd zo heerlijk in Brabant, altijd mensen op de terrasjes, hier op het eiland is het wat rustiger op Zondag.
Prachtige paddenstoelen gezien

Onze oudste dochter was jarig gisteren en daar zijn we s'avonds een bakkie gaan doen en natuurlijk even lekker geknuffeld met onze kleinzoon, hij had Zaterdag proef mogen zwemmen voor zijn B diploma en mag volgende week afzwemmen. Gelukkig net op tijd, 14 oktober moeten zijn neus amandelen worden geknipt( of heet dat pellen?) en hij krijgt buisjes in z'n oren want hij is echt stokdoof. Je moet echt tegen hem schreeuwen en op school verstaat hij alles verkeerd en komt hij met de gekste woorden thuis waar natuurlijk achteraf hartelijk om gelachen wordt, ook door Joris zelf want hij heeft een geweldig gevoel voor humor.

Ik ben vrijdag pas bij t'Quiltgebeuren geweest en ben goed geslaagd, stofjes om de Mysteryquilt van het Stofnest af te maken en wat rolletjes, geel en blauw. Ook nog wat losse rolletjes uit de bak en nog wat handige hulp middeltjes. Op 20 november heb een cursus, quilt afwerken met een Franse binding, dan kan ik al mijn projectjes af gaan maken :).
Nu eerst de gewone Maandag dingen doen dan kan ik weer gaan zitten met mijn lapjes, het waait hier nog niet dus misschien kan ik wel buiten zitten vanmiddag.
Ik wens jullie een goede week en hoop dat jullie net zoals ik genieten van elke zonnestraal die er is.1 opmerking:

crea annemieke zei

Hoi Els,

Wat ben je goed geslaagd in Brielle. Veel plezier met het maken ervan. Maar dat zal wel lukken denk ik. Wat een verschillende paddestoelen heb je gefotografeerd zeg. Mooie collage is het geworden..... Hier in de tuin ook..... moet je maar eens op mijn blog kijken.....
Daaaaag en groetjes Annemieke