zaterdag 9 oktober 2010

Afscheid

Deze week hebben mijn dochter en haar gezin afscheid moeten nemen van Tia, hun herdershond.
Na de vakantie had ze keer op keer epileptische toevallen en de dierenarts vermoedde een tumor in haar kop. Het was een heel andere hond geworden, het is onvoorstelbaar hoe snel dat het allemaal gegaan is.
Wij zijn blij dat ze hier nog zo heerlijk heeft genoten die paar dagen dat ze bij ons was.

Ik zit hier midden in de nacht achter de computer, kan weer eens niet slapen, heb het serieus geprobeerd hoor maar ik heb de moed maar opgegeven. Als ik druk ben geweest heb ik dit wel vaker, niet aan ergeren maar gewoon uit bed en wat gaan doen.

Morgen hebben een Mosseltournooi van de Jeu de Boules, dat belooft een mooie dag te worden, de weersvooruitzichten zijn in ieder geval goed al viel het hier vanmiddag wel tegen.

De Mysteryquilt groeit iedere dag een stukje, heb er nog geen foto van gemaakt maar die komt van de week wel.

Onze kleinzoon mag morgen(eigenlijk dus vandaag) afzwemmen voor zijn B Diploma, ook weer spannend maar het zal onze kleine waterrat wel lukken en dan Donderdag naar het ziekenhuis voor buisjes en zijn neusamandelen, dat is dan weer minder.

Allemaal een fijn weekend en groetjes van
Els.

2 opmerkingen:

Pierelantijntjes zei

Ach wat zielig toch. De herder van mijn broer is ook mankerend. Ben benieuwd hoe lang ze het nog volhoud. Zo'n beest gaat toch deel uit maken van de familie, en dan valt het niet mee als je afscheid moet nemen.
Hoop dat je kleinzoon geslaagd is voor z'n B diploma. en sterkte voor donderdag.
Groetjes van Ester

Guusje, zei

Ach wat sneu om afscheid te moeten nemen van de trouwe viervoeter. Heel veel sterkte ermee.

En ik hoop dat je kleinzoon is geslaagd voor zijn zwemdiploma.