maandag 30 augustus 2010

Mystery Quilt

Dat was een leuk werkje, het eerste blok van de Mystery Quilt van Het Stofnest, ik wilde er eerst nieuwe stofjes voor kopen maar ik kon niet wachten, tja....ongeduldig he, dus maar eens gezocht en natuurlijk had ik nog wel wat en ik vindt het best mooi zo.
De kleuren zijn op de foto anders maar ik krijg het niet beter. Ik heb ook nog een werkje uit 1996 op de foto gezet, als ik me goed herinner heeft het in de Ariadne gestaan en ik wilde het eens proberen en heb er een lopertje van gemaakt.

We zijn druk met de voorbereidingen voor Engeland, boodschappen doen voor m'n schoonzusje er zijn toch altijd dingen die lekker blijven uit Holland en wij hebben dat weer andersom, wij zijn gek op hun cheddar en uien chutney en schoonzus wil Leerdammer!
Heerlijk allemaal uitstapjes aan het uitzoeken er is zoveel te doen en te zien dat we wel weer tijd tekort zullen komen, nou ja dan kun je nog eens terug gaan.
De regen komt hier op dit moment met bakken uit de hemel en het waait erg hard, Max, onze hond, is er helemaal van van de leg, hij ligt bovenop mijn voeten en loopt me overal na. Hij gaat fijn logeren in de kennel maar hij is gewoon bij de mensen in huis want ze vinden hem zo lief en ze hebben er nog 4 of 5, dat wisselt wel eens. Met Tia, de hond van onze dochter, gaat het geweldig, ze doet zo haar best en luistert goed, alleen heeft ze nu al 3 keer in een paar weken tijd een epileptische aanval gehad, daar moet naar gekeken worden, je hoort het steeds vaker bij honden, maar hopen dat ze er iets aan kunnen doen en misschien ander voer, daar hoor je ook veel over, ja ja op het net kun je alles vinden, straks heb je geen dokter meer nodig.
De blommen gaan mee naar Engeland en de pennen en papier om de Zentangles te tekenen, misschien ook nog het breiwerk?
Als het kan zal ik bloggen vanuit Engeland en zo niet dan tot half september,
groetjes van Els.

3 opmerkingen:

Pierelantijntjes zei

Erg leuke stof Els. Het blok is heel mooi geworden.
Wat leuk dat jullie naar Engeland gaan.
Een hele fijne tijd in Engeland toegewenst,
Groetjes van Ester

Guusje, zei

Het blok is mooi geworden en je hebt een mooie stof ervoor gekozen. Nog veel plezier met de voorbereidingen voor Engeland erg leuk om daar naartoe te gaan.

Daniƫlle zei

Een hele mooie vacantie daar in het mooie Engeland!! Liefs, Daniƫlle