vrijdag 17 september 2010

Je gelooft je ogen niet

Echt waar, kom je ooit op Portobello Road in Londen, sta hier gerust een hele poos met open mond te kijken, hier zijn ze dus allemaal !!!!!!!

Muren en etalages vol........................hoe lang zou je daar over doen om het bijelkaar te krijgen, ik kreeg er niet genoeg van.
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in de UK, in Devon, zo mooi, en nog een dag naar Londen geweest, dat is een stad waar we allebei verliefd op zijn, oud en nieuw, allemaal even geweldig. Doen altijd een rondje over de Tower Bridge en moeten even naar Covent Garden, ook al is dat erg toeristisch er is altijd wel iets te beleven. Zijn op de heen weg nog gezellig bij DH zijn broertje en schoonzus geweest en zijn daar hartelijk ontvangen. Daarna 10 dagen een stacaravan in Paignton gehuurd, was allemaal prima en we hebben daar zo genoten van al die mooie landschappen, het is er erg heuvel- of zou je dat al bergachtig kunnen noemen? Voor mijn knietjes niet best maar naar het dorp lopend naar beneden en met de bus weer omhoog ging prima. Nu ligt de was weer in de kast en zijn er alleen nog de herinneringen, op foto's en in je hoofd en die zijn het mooist. Hier nog een kleine impressie

Jullie zien wel dat we niets te kort kwamen daar.
Van handwerken is niet veel terecht gekomen, we waren s'avonds afgepijgerd, je rijdt wel veel kilometers in die auto, en mijn DH vindt het links rijden helemaal geen probleem maar je moet toch erg alert zijn, ik zou ze liever op de fiets doen maar dat is gekkenwerk daar, ze rijden er gewoon mee op de snelweg !!!!

Nu weten jullie dat ik er weer ben en ga ik weer de handjes laten wapperen, op quiltgebied, dat was ook nog wat, was ik aan de Mystery Quilt van het Stofnest begonnen, het eerste blok heel snel gemaakt en dan denk je na de vakantie weer verder te gaan, blog verdwenen, tjee da's schrikken, maar na een mailtje heb ik gelukkig de resterende blokken ook en kan ik het toch afmaken. Is er verder nog iemand mee bezig?
Fijn weekend en groetjes van Els.2 opmerkingen:

Pierelantijntjes zei

Zo, dat is geweldig al die naaimachines Wauw.
Heerlijk hoor zo'n vakantie. Het lijkt mij best vermoeiend om links te rijden.
Nou veel plezier weer met handwerken.
Groetjes van Ester

Carla zei

Dat zijn er veel!! Heb nog nooit gequilt, maar ben ook begonnen met de mysterie quilt. Heb je gevonden via google afbeeldingen. Groetjes van Carla.