woensdag 4 augustus 2010

Merklappen en oppashond

Gisteren naar Goes geweest om de merklappen  tentoonstelling te bekijken, wat mooi.......en zo fijntjes geborduurd, het was een hele gezellige dag, samen met Mieke die zelf ook zo fijn kan borduren.


Een kleine impressie,we hadden veel last van het licht dat door de kerkramen kwam maar het is wel goed te zien
We hebben ook een oppas hond voor een paar dagen, Tia , het is een herdershond, thuis niet te handelen en de eerste twee dagen waren zwaar voor ons maar nu gaat het zo geweldig goed dat we haar wel zouden willen houden maar dan halen we ons wel weer wat op de hals, ze kan hier heerlijk buiten rennen en in het bos kan Arie haar al los laten, ze komt braaf terug als er geroepen wordt, het is een hond die veel beweging nodig heeft en ze kan niet goed met andere honden overweg omdat ze niet goed gesocialiseerd is,  Arie was van de week in de groentetuin bezig en dan staan Jut en Jul voor het hek te kijken

t'is een kostelijk gezicht. Onze Max vindt er echt helemaal niks aan die doet niet anders dan grommen en narrig doen, jaloers natuurlijk. Morgen middag brengen we Tia naar de kennel en we zullen haar zeker missen.
Fijne dag allemaal en groetjes van Els.

3 opmerkingen:

pauline zei

Wat een mooie borduurwerken zijn er te zien op die tentoonstelling. Ik hoop echt dat er binnenkort weer eens ergens een actie is met goedkope treinkaartjes. Zelf heb ik al heel wat merklappen(jes) geborduurd en blijf ze mooi vinden. Dus die tentoonstelling zou ik graag willen bezoeken. Tot wanneer is hij?
Jammer dat jullie de hond niet kunnen houden. Als hij wat meer gesocialiseerd zou zijn, zouden jullie er een prachthond aan hebben.
groetjes,

Daniëlle zei

Daar hangen heel wat prachtwerken bij elkaar zo te zien!! Wat een pracht van een herdershond is Tia! Mooie vacht! Ja, jammer is het zeker dat je haar niet kunt houden! Maar de ukkepuk zal blij zijn wanneer ze weer weg is! Mooie dag verder, groeten, Daniëlle

yvonne zei

OOOOOO wat een leuk gezicht die 2 honden!!!!!