dinsdag 17 augustus 2010

Breien en Stitchery

Het is weer de tijd dat de wol in de winkels ligt, bij Zeeman dan tenminste, en het is nog leuk ook, ik had 2 bollen, groen en roze, meegenomen omdat ik nog een knuffel wilde breien maar een vriendin had sjaals gebreid voor een goed doel en dat was zon lekker steekje, gewoon 2 r, 2 av en dan op 3 av eindigen en weer met 2 r beginnen en dat gaat toch lekker en je kunt er gewoon bij TV kijken :).
Gisteren met DH naar het ziekenhuis in Breda, daar moet worden gekeken of het een whiplash is en wat er nog aan gedaan kan worden, de afspraak was om half 12 en om 1uur was hij eindelijk aan de beurt(foutje meneer, u lag op de verkeerde stapel) maar m'n breiwerk schoot wel lekker op.

Het was hier nog een beetje verward de laatste tijd, wij hebben nog twee weken vakantie te besteden :) en we zouden met de caravan naar Gelderland maaaaaaar toen kwamen we een leuke stacaravan tegen in Groot-Brittanie en dat was een redelijke prijs, zullen we ???? ja dat werd het, wij boeken en betalen, wat denk je, de volgende dag het reisburo aan de telefoon, volgeboekt en we wisten dat het al propvol zit in die tijd want dit was ook een van de weinige plaatsen waar plaats was......nou ja jammer dan, dan toch maar kamperen. Laten ze nou een alternatief hebben, jippie en nu gaan we 10 dagen in een caravan, in Devon, daarvoor nog 2 dagen bij DH zijn broertje logeren in Zuid West Engeland en op de terugweg nog 2 nachtjes een hotel vlakbij London zodat we daar ook nog naartoe kunnen, nou wij zijn er helemaal gelukkig mee maar al met al heeft het wel veel tijd gekost dus heb ik niet zoveel gedaan. Wel nog een lief stitchery'tje gemaakt

dit is een gratis patroontje van Cindy en heel leuk om te doen.http://cindycountryhome.blogspot.com/
Zo nu ga ik een bakkie doen en even bij al die leuke bloggers langs,     
fijne dag en groetjes van Els.


e

3 opmerkingen:

yvonne zei

mooie kleur wol heb je gekocht!!
breien is ook leuk om te doen,ik doe het nog wel eens in de auto als we ver moeten rijden.
En de stitch is ook erg leuk aan het worden .
In ieder geval fijne vakantie en lekker genieten . groetjes yvonne

Guusje, zei

Je breiwerk wordt erg leuk, leuke kleur en je stitcherie is ook al zo leuk. Wat fijn dat jullie naar Engeland kunnen om vakantie te vieren ik wens jullie dan ook een hele fijne vakantie toe.

Cindy at her Country Home zei

Hoi Els, even zeggen dat ik met mijn neus tegen het scherm aangedrukt zit... kan er bijna niet vanaf zit helemaal vastgeplakt, waarom? Om je prachtige stitcherie met die fantastische kleurstelling, MOOOIIIII. Hele fijn vakantie in het mooie Engeland (lieve zucht), zo leuk daar! Zomerliefs en vakantiegroeten, Cindy