woensdag 31 maart 2010

Wind

Tjeetje wat een wind hier, het is niet te doen boven op de dijk, je oren waaien bijna van je hoofd en mijn hondje had zijn boodschappen heel snel gedaan, die houd helemaal niet van wind, ook niet van regen trouwens, dan moet je hem echt onder de arm mee naar buiten nemen, ik blij dat het maar een kleintje is.
Hier ligt hij heerlijk bij de baas op schoot, hij is er graag bij als wij s'avonds op de bank zitten.

Hier nog een fotocollage van het winkelen met Marieke en de buit

Gisteren een randje om mijn lapjes gezet, tja het blijft een beetje scheef, zou ik er nou mee verder gaan of moet ik het maar niet doen, goede raad is welkom.

Ik zou er graag een grote top van maken of zeggen jullie, meid begin opnieuw, ik hoor het graag hoor want daar leer ik alleen maar van.

Vandaag is het Quiltgebeuren in Brielle dicht vanwege de 1 april feesten, de rest van de week zullen ze nodig hebben om weer bij te komen denk ik,  volgende week maar eens gaan neuzen voor nieuwe lapjes, zin genoeg in ieder geval want het is reuze leuk werk.
groetjes van

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hier is het ook best winderig. Kun je Max niet verzwaren met een grote zwerkei ofzo? Ach gut, t beesie toch. Net met Joris naar Sietse geweest, was heel gezellie, straks komt zussie eten.
Kuszzz van ons

Daniƫlle zei

Volgende week woensdag is het Bee, wie weet? Zien we elkaar in het echie hihi! Trusten voor zo en hier is de wind even gaan liggen! Groeten, Daniƫlle