donderdag 6 mei 2010

Wasbol en UPC ergernissen

Er wordt hier wat afgewassen, ik heb namelijk een wasbol gekocht zodat je geen of heel weinig waspoeder nodig hebt om te wassen en ik ben niet ontevreden, nu heb ik alleen nog fijne wasjes gedraaid en je kan het pas goed zien bij de witte was denk ik maar die had ik net gedaan toen de bol arriveerde, zijn er onder jullie die hier ook mee wassen?

Verder beleven we weer ontzettend veel ergernissen aan de UPC box, wat een rot ding, we hebben al 4 avonden aan de telefoon gehangen en zijn nog niks opgeschoten, we hebben hem nu maar afgezet maar de monteur komt pas volgende week, we gaan serieus op zoek naar een andere aanbieder maar dat zal niet meevallen want je hoort van jan en alleman dat ze problemen hebben, misschien moeten we maar een schotel aan de muur hangen, het is echt alleen die box want over internet en de telefoon hebben we geen klachten, wij zijn inmiddels ook al de 5e box bezig, ongelooflijk toch!
Phffffft.......zo dat is lekker om even je hart te luchten.

Nu ga ik nog lekker even achter m'n naaimachientje nog wat freubelen.
Vanmorgen kwam er nog een leuk kookboekje binnenrollen, van Mary Poppins, kon je bestellen voor 2,95 bij het AD, heel leuk.
Ik heb nog een leuk idee voor een quiltje gevonden, schoorsteen tegeltjes in een heel oud pandje, zou dit gaan met hexjes?

Ik kan helemaal genieten van oude tegeltjes, prachtige motiefjes en patroontjes, daar haal je wel inspiratie uit.
Vandaag zelfs nog even in de zon gezeten en een bakkie gedaan, het is hier heerlijk achterom, uit de wind, zalig plekje.

Fijne dag nog en groetjes van
                                     

1 opmerking:

Daniƫlle zei

Hihi, ook verslaafd? Ja hoor, kan prima met hexjes, zal heel erg leuk worden, net een tegelvloertje! Gewoon aan beginnen hihi! Mooie avond, groeten, Daniƫlle