dinsdag 18 mei 2010

Tandarts

Vandaag moest ik weer eens naar Gorinchem naar de tandarts, dat is een speciale, die doet iets wat mijn tandarts niet kan. Hij is gelukkig heel gul met verdoven dus ik voel niets en heb geen napijn.
Ben nog even Gorinchem ingelopen, wat een leuke plaats, je kan er leuk winkelen en het ziet er gezellig uit, ik kon niet gaan lunchen want de verdoving zat nog in mijn wang en tong dus dat werd een croissant, lekker zacht. 21 en 22 mei is er lekker Gorinchem, 2 dagen smullen, jammer dat wij al andere plannen hebben, volgend jaar dan maar.

Wel jammer want ik ga graag uit eten, morgenavond met mijn jongste dochter naar Hellevoetsluis, De Gulle Schranserij,is erg goed en Marieke gaat ook graag uit eten en aangezien manlief in Zweden zit genieten wij er maar van. Vrijdag is hij weer terug en dan ga ik zelf wat lekkers koken.
Ik zit volop hexjes te maken, dat is wel heerlijk om te doen maar moet toch nog uitkijken met m'n handen. Ook het knippen van de papiertjes is niet pijnloos maar je hebt er zoveeeeeel nodig he.En natuurlijk genieten van het weer, er zijn alweer avond4daagsen in het land, die treffen het ook, er staat hier nog wel een aardig windje aan de kust maar alles beter dan regen.
   
                                  fijne dag en groetjes van Els.

8 opmerkingen:

wilmakuin zei

Prachtige hexjes!!! Brrr.... tandarts. Ik vind je reuze stoer om daarna te gaan winkelen!!
:o)

quilting Jeannet zei

Wij eten ook wel eens bij de Gulle schranserij, lekere tent, je hexjes zijn ook mooi Els.

groetjes, Jeannet

Gerda Hartman zei

Hoi Els, leuk dat je op mijn blog kwam. Ik vind het heel mooi zo met die witte rand eromheen. Dan komen inderdaad de hexagonnetjes mooier uit. Ik denk dat we niet ver bij elkaar vandaan wonen, want Gorinchem is voor mij vlakbij. Brr, de tandarts, die hebben wij gelukkig vorige week weer gehad en zijn er weer voor een half jaar van verlost. Fijne dag.

Joke zei

Hallo Els,
Gezellig zoveel bloemenmeisjes als er al zijn. Hier ook zulke mooie blommekes! Weet je al wat je ervan maken gaat of eerst maar een poosje doorhexen en plannetjes maken?
groetjes, Joke

Daniëlle zei

Ben ook geen fan van die man met die witte jas!!! Ben je niet eventjes overgevaren naar Woudrichem, is een ook schat van een quiltwinkel pffff mét restaurant, slechte combinatie vind je niet hihi! Mooie avond, groeten, Daniëlle

els zei

Jeetje Danielle als ik dat geweten had dan was ik zeker even gaan kijken, wat een straf met een restaurant.

crea annemieke zei

Ha Els,

Wat een mooie bloemen kan jij maken zeg!
Ik zie veel hexjes op de blogs voorbij komen.Is zeker weer in de mode!!!
Daaaaaag Annemieke

wilmi zei

Hoi Els,
Wat leuk, weer een Flakkeese ontdekt! Ik zag je reactie bij Bobutiek, vandaar!
groetjes,
Wilmi