maandag 10 mei 2010

Moederdag

Wanda heeft gisteren heerlijk een 3 gangen diner gekookt, heerlijk gesmuld, ze zoekt altijd iets op watr we nog niet gegeten hebben, leuk he. Ik roep altijd dat ik geeeen kado wil, maar ze had een leuke postbak met hanen erop voor me, wat een verwennerij, maar het koken alleen had ook goed geweest hoor Schat.
Joris had voor haar op school een papieren theepot gemaakt met theezakjes erin en dat blijven de leukste kadootjes, zelfgemaakt.
Marieke kwam s'morgens al een bakkie doen en daar kreeg ik een orchidee van, een schattig minitje, daarna nog samen een paar potjes gekaart, daar is ze helemaal gek van, ik ook hoor, we hadden hier tijden dat het ons toetje was na de maaltijd.
Ook ben ik aan de haak geslagen, ik zag dat op een blog en dat moest ik proberen, wat een heerlijk werkje en de tv blijft uit, de radio aan, wat een genot, goed beschouwd kijk je naar een hoop kolder op tv ook al ben je best kritisch in je programma keuze.

Zaterdag was er in Den Bommel een braderie en daar trad een doedelzakband op, geweldig ik hou zo van dat geluid, dan loopt er gewoon kippevel over heel m'n lijf, ik heb er van genoten, ben door een vakantie ook helemaal Schotland en whisky gek geworden.
Mijn topje met Sue is ook bijna klaar, nog een rand eromheen en dan is het klaar.
Joris had nog een stuk paashaas liggen en je kan aan zijn gezicht wel zien dat dat er goed inging.
Ik had zaterdag nog een pet gekocht en die is wat wijd, een kindermaatje notabene, die ben ik nu aan het pas maken, wel een heel gepriegel maar het zal wel lukken.
Vandaag gaat de Giro over het eiland wat best lastig is, manlief werkt in de Europoort en moet verplicht op de fiets, nou doet hij dat wel vaker, sportief hoor, ruim een uur heen en weer een uur terug en dat gaat met een behoorlijke snelheid, gelukkig is het mooi weer, hier schijnt de zon.


Nog een mooie dag en groetjes van
Els

2 opmerkingen:

Daniëlle zei

Je bent mooi verwend gister! Hé Els, zie ik daar Balvinnie staan? Heb je die op de braderie op de kop getikt? Hmmmm Schotland!! Heerlijk geluid he die doedelzakken, idd kippevel!! Mooie avond, groeten, Daniëlle

Anoniem zei

Ha Moes,
Ik heb ook een wasbol besteld hoor, ben heel benieuwd! Kan het goed gebruiken met twee van die smeerpoetsen. Kind heeft weer zaalig uitgeslapen, wat een verwennerij toch.
Have a nice day!
Wan en Co.