zondag 16 mei 2010

Blommen


Ja hoor, ook ik ben blommen aan het maken, wat een leuk werkje en snel resultaat en alle restjes komen eens aan bod, nu moet ik van de week eerst maar eens zo'n lijmpen kopen dat scheelt weer naaiwerk voor mijn handen, zelfs de naald doorhalen doet echt pijn.
Ik heb veel last van mijn handen, artrose of reuma het doet in ieder geval verrekte zeer dus is het gedoseerd werken en handwerken want ik wil niet aan de zware pijn bestrijding, diclofenac of zo, daar kan ik niet goed tegen maar warmte helpt ook goed dan maak ik zo'n zakje warm in de magnetron en dat er een poosje op helpt geweldig.

Vorige week was het kijkdag bij het leszwemmen van Joris en mocht Oma komen kijken, wat een waterrat is dat, hij zit meer onder dan boven water, het is net een zeehondje.


Manlief is voor een weekje naar Zweden, training voor de brandweer, gelukkig kunnen ze vliegen anders zitten ze 9 uur in de bus nu is het maar 1,5 uur vliegen.
Daarna hebben we vakantie en gaan we nog een weekje wandelen in Drenthe met vrienden, de 4 daagse van Diever, 2 jaar geleden ook gelopen en het was heel leuk en gezellig, wij lopen maar 10 kilometer per dag zodat we s'middags nog wat anders kunnen doen. Ik las dat er een quiltwinkel in Diever is dus die ga ik zeker opzoeken, zoeken we voor de mannen wel een kroeg ha ha.

 Nu moet ik nog wat hexjes knippen om mee te nemen, straks lekker buiten, Wanda en Joris komen hier en eten lekker patatjes mee.

2 opmerkingen:

Daniƫlle zei

Schattige blommetjes joh! Lek he dat zwemmen van zo'n ukkepuk! Oohhh Drente, mocht je net wat meer tijd hebben dan moet je een bezoek brengen aan de Naaidoos, neem je wel vlugzout mee hahaha!! Mooie dag verder, groeten,Daniƫlle

ria vogelzang zei

Leuk dat je mijn blog even kwam bezoeken! Toevallig dat jullie kat ook Joris heette (en dan ook nog je kleinzoon.... ;) ..)
Gezellig he; je kunt als oma zo genieten van je kleinkinderen, dat heb ik ook! Onze Max in ondertussen al elf jaar oud (en is ook doof aan het worden.....) Ik had van jongs af aan eigenlijk altijd al een hond...
Schattige hexagonnetjes! Ik ben er zelf ook mee bezig; dan met de 0,5 inch. Zo heerlijk om mee te nemen op vakantie. Ik snij (!..lekker snel..) gewoon vierkantjes van 4x4 cm, dat past er prima omheen.
En Danielle heeft helemaal gelijk! Als je toch in Drenthe bent MOET je eigenlijk naar de Naaidoos in Nieuw-Buinen! Je kijkt echt je ogen uit!!!!
Wij gaan van 11 tot 13 juni naar Noord-Groningen voor een quilt-expositie in 10 verschillende kerkjes. Heerlijk kamperen en ook nog even de Naaidoos opzoeken!
Geniet ze nog verder en een gezellige, zonnige dag!