woensdag 25 januari 2012

Hoera.....een AFFO

Ja hoor, echt ik heb een AFFO, de quilt voor mijn kleinzoon is klaar, met label en al, ben benieuwd wat hij ervan vindt.


Nou er zal weer ergens een los draadje zitten maar ik krijg de foto niet gedraaid, uit Picasa opgeslagen in mijn afbeeldingen, daar staat hij goed en hier komt hij er zo uit te zien, gggggrrrr, soms......maar vooruit jullie kunnen wel zien dat het label erop zit.:)

Ben nog steeds niet in orde, vrijdagavond sloeg de griep toe en nog steeds voel ik me niet fijn maar ja, veel rust en gezond eten dan moet het toch wel een keer overgaan.
Intussen maak ik maar weer blokken voor mijn boerinnetje, wat is dat leuk om te doen zeg. Ik heb aan de stoffenclub van The Log Cabin meegedaan dus ik heb geen probleem met stofjes vinden, dat is trouwens ook een rijk gevoel hoor als je zoveel keus hebt.
blok 3

Ik heb ze nu geknipt liggen tot blok 10, dan kan ik lekker doorgaan.

Maandag zouden ze beginnen aan de achtertuin maar het bedrijf kamt ook met grieppatiƫnten dus komen ze volgende week, ik vind het allang best dan ben ikzelf ook wel weer op de been.

Tot de volgende blog maar weer,
groetjes van Els.

5 opmerkingen:

Mascha zei

Gefeliciteerd met je hele mooie affo!
Groetjes, Mascha

Pierelantijntjes zei

Prachtige quilt Els! Wat een heerlijk gevoel zal dat geven dat ie af is.
Heel veel beterschap verder,
liefs Ester

Ellie's Quiltplace zei

Wat een mooie quilt, Els!
Heel veel beterschap. Ik ben ook al verschillende weken aan het sukkelen met mijn gezondheid, dus ik weet precies hoe je je voelt. Hopelijk knap je snel weer op.

Anoniem zei

Zijn moeder vindt het in elk geval prachtig! Kreeg gisteren trouwens met geen mogelijkheid foto's geplaatst in mijn blog. Kon niets uploaden. Voel je je al wat beter? Niet gelijk gaan rennen eej!!

Janine zei

Hoi Els, ja hoor de Camelot gaat gewoon door. Groetjes Janine