maandag 10 oktober 2011

Camelot

Op 1 oktober is bij janine http://janinesstitches.blogspot.com/ de Camelot BOM begonnen, zoooo leuk om te doen. Janine heeft er al foto's van geplaatst, het was heel gezellig zo in hun nieuwe onderkomen, wat een gezellige winkel en lesruimte hebben ze daar.

Het is niet moeilijk dus van de week was mijn eerste blok klaar, kan haast niet wachten tot de volgende maand, misschien maak ik hem nog wel een keer in andere kleuren.

Ik heb het blok nog niet gestreken, alleen open gewreven met zo'n wrijfhoutje, dat gaat geweldig.

Verder ben ik nog met de Mystery Quilt bezig, alle blokken zitten nu aan elkaar en nu met de rand bezig, een smalle gele en een bredere groene en dan is die ook weer klaar.


Het totale plaatje is best mooi geworden, ik heb altijd het probleem dat ik dat niet kan zien als ik de kleurtjes bij elkaar zoek,  dat komt gewoon omdat ik nog niet zoveel ervaring heb, de tijd zal het leren he.

DH is begonnen om de schuur van binnen af te werken en de elektra aan te leggen dan kan er van de week weer een lichtje op de schuur, ik heb een hekel aan een pikdonkere achtertuin, ik heb veel moeten oppassen op onze kleinzoon, die was geopereerd en die kreeg een ontsteking maar dat ventje kan zichzelf prima vermaken, geef hem papier, kleurpotloden en plakband, liefst een rolletje of 3 en je hoort hem niet meer en dus kon Oma steekjes maken. Inmiddels gaat hij weer naar school en daar was hij zelf ook reuze blij mee en mijn DD ook want hij wilde niet anders als huiswerk maken met zijn moeder.

Ik ga nog wat steekjes zetten, met dit weer helemaal geen straf hoor, lekker de kachel en de kaarsjes aan s'avonds, gezellig........

Fijne week allemaal,
groetjes van ELS.