dinsdag 20 september 2011

Breien

In mijn vorige blog schreef ik over de geweldige hulp van Meneer de Laaf en nu heb ik meer tijd om te .....breien. Ja hoor ik heb de stoute schoenen aan getrokken en heb wol gekocht om een vestje voor mezelf te breien. Aangezien ik artrose in mijn rechterhand heb kan ik niet zoveel en zolang brien als ik wel zou willen maar gedoseerd gaat het prima.

De wol heb ik bij de Wibra gekocht en het breit heerlijk, het patroon is van Drops nr.FA-154, je breit het vest aan een stuk overdwars, heel apart en de wol was een goede keus. Ik kon alleen nergens op de site van Drops een matentabel vinden dus heb ik gekozen voor XXL en nu maar hopen dat dat goed uitpakt anders moet ik er nog een breien.


Afgelopen zaterdag hebben we ons feest gevierd, we waren 18 juni jl. 40 jaar getrouwd, het was geweldig, heerlijk om je familie weer eens te zien en alle vrienden erbij. We hebben het in het Golfrestaurant "Roxenisse" in Melissant gehouden met een heerlijk buffet, echt een aanrader als je een feestje hebt. Er staat een geweldige kok in de keuken en super de super bediening. Nu moet alleen de rekening nog komen en dat zou dan ook de enige tegenvaller kunnen zijn (LOL).

Net mijn hondje in bad gedaan, dat is altijd een heel geworstel, hij heeft er echt zo'n verschrikkelijke hekel aan maar het moet toch af en toe echt gebeuren en nu ruikt hij weer heerlijk fris en is hij allen een paar uurtjes nijdig op me maar ook dat komt wel weer goed. Met een plakje worst maak ik het zo weer goed met hem.

Straks komt de jongste DD eten en morgen ga ik een bakkie doen bij de oudste DD, onze kleinzoon heeft een prijs gewonnen met een kleurwedstrijd bij de Brandweer Middelharnis, dat was een feest aangezien Opa ook brandweerman is, hij heeft een mooi waterpistool gekregen en dat ga ik dus even bekijken morgen.

Allemaal een fijne week,

groetjes van Els.


1 opmerking:

Annemieke zei

Hoi Els,

wat leuk aan de breierij....lijkt me wel mooi worden.
Nog gefeliciteerd met je jubileum...
Fijne dag nog en groetjes
Annemieke