zondag 26 september 2010

Heerlijke Zondag

Ja het was een heerlijke Zondag met een fijn werkje. Ook nog wezen wandelen met Max, onze hond, DH moest werken, inmiddels kwam het zonnetje door de bewolking heen prikken en ben ik na de wandeling ook nog even op de fiets gestapt, zo nu heb ik wel weer een wijntje verdient.
Hier ben ik mee bezig geweest vandaag


Nu zijn de stofjes waar ik mee ben begonnen op dus moet ik de komende week even naar Brielle naar t'Quiltgebeuren, o o o wat erg ha ha.
Gisteren hebben we met de buren( zo'n 50 stuks) de burendag gevierd, twee jonge meiden hebben allemaal georganiseerd en hoe! Super, we hebben leuke spelletjes gedaan en nog wat gekkigheid tussendoor en heerlijk geBBQ'd.

Morgen is mijn DH weer vrij en gaat hij verder in onze nieuwe badkamer en wordt toch mooi, hier een voorproefje

Achter dit muurtje is de inloopdouche en er tegenover het badmeubel, ik heb gelukkig een hele handige DH.Mijn aardappeltjes staan in de oven, Hasselback aardappels, ooit van gehoord? Het staat in het blaadje van de supermarkt, ik laat nog wel weten of ze smaken.
Ik heb ook nog wat blommen gemaakt, maar daarover dinsdag of woensdag meer.
Een fijne week allemaal en de groetjes van Els.

2 opmerkingen:

Birgitte aka Bietje zei

Ha wij hebben de Hasselback aardappelen een tijdje geleden gegeten. Heel lekker, maar wel erg bewerkelijk. Op mijn blog heb ik een gemakkelijkere manier beschreven. Gewoon de boter kruiden, en aardappelschijfjes in die boter in de pan bakken. Net zo lekker, veel makkelijker te maken.

annemieke zei

Hallo Els
Hier een ractie van mij leuk dat je gereageerd heb op mijn blog en zo te lezen heb je een fijne Zondag gehad.

Groetjes Annemieke