woensdag 20 februari 2013

Nog geen voorjaar.....

Dat dacht ik maandag wel hoor, wat een heerlijk weer maar nu is het me toch koud, als ik hier op de dijk de hond uitlaat heb je toch echt een sjaal en handschoenen nodig :)
Onze Max is vanmorgen bij de dierenarts geweest voor de verzorging van het gebit en nu hebben ze zijn drie ondertanden getrokken, ach toch....
mag hij morgen pas weer eten, zo zielig en dan moet het voer ook nog zacht zijn, hij eet altijd droge brokken, nou ja.....die zal ik dan maar weken in warm water met een beetje uit een blikje erbij.

Bij Creamijn (klik) heb ik 2 nieuwe haaknaalden besteld van Clover en die haken toch heerlijk, ik kreeg altijd een dooie plek op mijn duim en deze hebben brede aanvatters( ik weet niet hoe ik het anders moet zeggen) en geen zere handen, hoera en dus gelijk een nieuw project natuurlijk, kan er nog wel bij hoor...


Ik hoop wel dat we de ergste koude nu gehad hebben, het leverde natuurlijk wel hele mooie plaatjes op

 Morgen eens even wat krokus en hyacinten bolletjes in een potje zetten dan is het binnen in ieder geval al een beetje voorjaar.
Tot blogs maar weer 
groetjes van Els.

2 opmerkingen:

Judith zei

Je hebt een prachtige foto collage gemaakt zeg. Ziet er gezellig uit. Ach nog even en dan zal het toch ook wel weer eens gedaan zijn met dat koude weer.

marion zei

heerlijk die haaknaalden, ik ben er ook een grote fan van.........