vrijdag 8 februari 2013

Mandala's

 
Zijn jullie hier al eens wezen kijken.......
 
 
Zo leuk om te doen, kijk maar......
De buitenste kartonnetjes zitten er nog in want ik wil kijken of ik er een Quilt(je) van kan maken, het is net als met de blommen een heerlijk werkje tussendoor, bij de tv. Dat kan ik nu combineren want ik heb een nieuwe bril met multifocale glazen. Het is wel even wennen en het linkerglas is volgens mij niet helemaal goed qua sterkte maar ik moet nog terug en voor nu bevalt het prima. Als het eten op mijn bord ligt dan zie ik het nu ook met mijn bril op, die moest altijd af als ik wilde zien wat ik at :)
 
Vandaag komt ook weer een nieuw blokje van Temecula Quilt http://temeculaquiltco.blogspot.nl/ 
maar daar heb ik dan pas Zondag tijd voor. Je moet als Quiltster wel zorgen dat je je sociale contacten goed onderhoud want als je zo lekker bezig bent is het net als met een spannend boek.....je wil maar doorgaan en doorgaan, nog een blokje hieraan en een steekje daar, maar dat is wel herkenbaar denk ik.
 
Allemaal weer een heel fijn weekend en
groetjes van Els.

 


4 opmerkingen:

marion zei

wat een prachtig blok, heel mooi die mandela

Aangenaam verpozen met Joke zei

Je mandala ziet er mooi uit. Het is een heerlijk werkje en ook ik wil altijd zien hoe de volgende ronde er weer uit gaat zien.
Ik kende die site al en volg haar al een poosje. Ben ook vast van plan er nog eens eentje te maken. Eigenlijk zit ik met spanning te wachten tot ze weer een blogje post.
Groeten, Joke

Dorothea zei

Hee wat leuk, mijn mandala met vreemde stofjes. Hij wordt heel erg mooi en ik ben heel blij dat mijn patroon aanslaat!
groet
Dorothea

Daniëlle zei

Heel erg mooi blok zo! Veel plezier met de volgende row! liefs, Daniëlle