dinsdag 31 juli 2012

Wassen en Wandelen

Iedere dag, als het lekker weer is tenminste, gaan de Dames Reiziger naar buiten, ze worden vervoerd naar hun buitenverblijf en genieten in de ochtendzon en s'middags in de schaduw

Het is een apart stel deze twee en ze eten flink, kroelen heerlijk in het verse hooi en maken rare geluidjes. Ze logeren hier al twee weken en zaterdag gaan ze weer naar huis.


Amandelschaafsel????


vreemde soep????

 
Niets van dat al, het werd wasmiddel, vreselijk slijmerig spul van zeepvlokken gemaakt, bij  haar kun je lezen hoe dat en wat. Nu nog testen, het ruikt heel lekker, ik heb er een paar druppels lavendelolie in gedaan, kan niet wachten tot ik was genoeg heb verzameld:)

Jammer dat het weer nu een beetje tegen valt, maar ja dan doen we weer lekker wat in de tuin en in huis, de hegjes moeten nog geknipt en dat is me een paar meter, ongeveer 30 meter en die buxusheggetjes zijn zo laaaag, dat wordt spierpijn hoor.

Het is vandaag mijn wandeldag, ik loop nu om de dag ongeveer 5km in een stevig tempo, heerlijk, vooral als ik het s'morgens vroeg doe, dat geeft zoveel energie voor de rest van de dag. De andere dagen fiets ik, gewoon hoor, het is vooral voor de knietjes en die beweging is er erg goed voor. Ik ga dus zo op pad, hopelijk blijft het droog!!!!

Allemaal weer een fijne week en groetjes van

Els.


Geen opmerkingen: