zaterdag 31 maart 2012

Heerlijke dagen....

We hebben een paar heerlijke dagen doorgebracht rondom Nijmegen en Arnhem, we logeerden in Fletcher Hotels in Berg en Dal en in Ooij, prima kamers en wij vonden Hotel Erica in Berg en Dal helemaal super.
Voor ons 40jarig huwelijk hadden we van de kinderen een High Tea kado gekregen en dat hebben we dus in Berg en Dal in het Hotel geconsumeerd, nou het was overheerlijk, ik heb nog een paar foto's gemaakt.


Ook hebben we nog heerlijk gewandeld, het was woensdag prachtig weer want de High Tea konden we buiten op het terras doen en toen moesten we wel wandelen want we ploften haast na al die heerlijk heden.
Och wat is de natuur toch mooi.
Donderdag naar  Kleve,Duitsland maar daar waren we snel uitgekeken, doorgereden naar Arnhem en dat vonden we een geweldige stad, eerst de Irish Pub opgezocht, het was zo koud buiten dat ik aan de whisky ging en DH aan de cider. Daarna heerlijk gegeten in een Indiaas Restaurant, oooohh heerlijk al die curry's, gelukkig was het buffetavond en konden we pakken wat we lekker vonden. Geslapen in Ooij in Hotel De Gelderse Poort waar we de andere ochtend een heerlijk ontbijt kregen. Jullie begrijpen het al zeker, er zaten weer een paar kilo aan het lijf bij, nou ja dan van de week maar een beetje strenger, is er ook zo weer af hoor.

Ik ben nog steeds met de applecore aan het stoeien, het gaat nog steeds niet echt super hoor, die ronde vormen, als het wat groter is zoals de Camelot dan gaat het beter, maar hij komt een keer af, dat moet gewoon van mezelf.

Voor we op stap gingen heeft DH zijn houthok nog helemaal verbouwd, groter gemaakt en mooie pannetjes erop, helemaal af, volgende week de planten erin en klaar is kees, in dat geval Arie dus.
Een fijne week gewenst en mooie Paasdagen,
groetjes van Els.


1 opmerking:

Pierelantijntjes zei

Dat klinkt inderdaad als een paar heerlijke dagen Els! Fijn dat jullie van dat mooie weer hadden. Het is nu al veel kouder buiten.
Het houthok is prachtig geworden!
jullie ook fijne dagen
liefs Ester