maandag 7 maart 2011

Weer een nieuwe weekEn weer een nieuwe week begonnen, wat gaat de tijd toch snel. Genieten van de dagen dat het zonnetje er is, dan krijg je echt al lente kriebels.
Gisteren hebben we de verjaardag van mijn DH gevierd met de kinderen en mijn jongste broertje kwam ook nog onverwachts aanwaaien. Vrijdag is het echte feest en dat komt omdat er nachtdienst gewerkt werd het weekend.

Ik ben lekker aan het werk hoor, mijn logcabin schiet al op
Dat gaat toch snel op de machine zeg.
Ik heb een groot canvasdoek bij de xenos gehaald en die bespannen met flanel en daar kan ik die tops mooi ophangen, ook mijn Mystery Quilt begint al aardig op te schieten, het gaat niet zo snel maar dat komt omdat ik steeds weer wat nieuwe dingen tegenkom en die moet ik gelijk proberen

Ik vindt hem wel steeds leuker worden nu ik met de rand bezig ben.

Mijn werkkamer is weer opgeruimd en nu heb ik heerlijk de ruimte om van alles te doen, dat is dus wel een voordeel als je zoveel ruimte hebt.
Fijn hoor als je kunt naaien en snijden tegelijk en je lapjes kan je laten liggen, wat een luxe he.

De schuur is inmiddels afgebroken, aleen de vloer moet nog worden weggehakt en zaterdag wordt de kleine schuur afgebroken en dan kan de opbouw van de nieuwe schuur beginnen, wel een enorm karwei dat afbreken maar gelukkig krijgt DH af en toe hulp van Jan en Johan en dat is heel erg fijn, ze sjouwen wat af die mannen.

De overbuurman kwam ook nog helpen met zijn heftruckje en zo gaat het toch nog snel maar al met al zal ik toch heel blij zijn als dat gesjouw achter de rug is en we kunnen gaan genieten van de nieuwe schuur want daar mag ik ook een tuinkamer in maken met terras, ja ja het is niet mis hier hoor.

Ook nog een breiseltje geprobeerd wat ik tegenkwam op een blog, het heet domino breien, allemaal vierkantjes die je aan elkaar breid, bij Drops gevonden hoe het moet ( hier een link naar een website met tutorial http://www.shellykang.com/all-about-the-blankie )en dan ook nog op een andere manier(noors?) dan heb je je draad niet rechts maar links en dat is voor mijn handen wel beter, veel minder pijnlijk, de rechte steek gaat als een trein maar de averechtse is veel moeilijker maar we zullen geduldig oefenen en uiteindelijk zal dat ook wel gaan lukken. Zijn er meer onder jullie die zo breien????

Ik wens jullie weer een fijne week en tot blogs
groetjes van
1 opmerking:

Carla zei

Wat wordt je mysteryquilt mooi, als ik dat zie moet ik ook weer eens verder. Fijne, zonnige dag gewenst, Carla