maandag 28 maart 2011

Toch weer nieuwe bloemen

Er zijn zowaar weer nieuwe bloemen gemaakt, het is een fijn werkje voor buiten wat je zo even tussendoor doet.Het is nu bij ons in de tuin maar een kale vlakte nu de schuur weg is, DH is alles aan het uitmeten en dan van de week komt de graafmachine en daarna gaan ze beton storten. Vanuit het bos hebben we nu helemaal geen beschutting meer
zo kaal, maar ja dat moet dan maar even, de restanten van de schuur worden hier weggehaald

Zondag heb ik heerlijke taart gemaakt, naar een recept van bij
haar ( kijk bij chocolade) en die was zalig maar ja veel te veel voor met z'n tweetjes, na allebei een groot stuk te hebben genuttigd hebben we rest maar bij de beide dochters gebracht, hij was goed gelukt.


Er  staat ook een heerlijk recept voor een soep op haar site, ook die is hier favoriet.

Verder werk ik nog steeds aan de Mysterie Quilt en de snelle blokken moeten ook nog onder machine, met dat mooie weer zit ik niet veel boven hoor maar lekker in het zonnetje. En dan gaan de voorjaarsschoonmaakhormonen( zou dat een nieuw scrabble woord kunnen zijn)weer kriebelen he, alles moet binnenste buiten worden gekeerd en ramen gelapt en gesopt. Omdat ik nogal last heb van de slijtage in mijn hand kan ik maar weinig doen op een dag, dus duurt het ook langer.
Het ontluikende groen in het bos is heerlijk om van te genieten, hier een rozenbottel die uitkomt

Ik hoop dat jullie allemaal kunnen genieten van het mooie weer en tot de volgende blog maar weer.

groetjes van1 opmerking:

de Molletjes zei

Het was een zeer super lekkere taart hoor! Oma bakt de allerbestlekkerste taarten van de wereld, aldus je kleinzoon :-)

Liefs van ons