zondag 28 november 2010

Ik heb een AFFO

Ik ben zo blij dat eens te kunnen roepen, ik begin aan heel veel dingen en dan blijven ze maar liggen, zo zonde eigenlijk. een tijd geleden heb ik dit hartje
geborduurd en nu heb ik het afgemaakt voor een lieve vriendin, Cora, ik ga zeker meer van dit soort werkjes doen.
Ik ben ook druk aan het quilten

ook dat gaat lekker, vorige week zaterdag bij het Quiltgebeuren geleerd hoe een quilt af te werken met een franse binding en daar heb ik een top voor gebruikt die ik in 1996 al gemaakt heb en daarna ben ik gestopt met quilten en dus vorig jaar weer begonnen met opnieuw lessen bij het Quiltgebeuren.

"Eindelijk af"gaat hij heten.

Ook met de log-cabintop gaat het geweldig, er zit al een stuk aan elkaar en alles past!!!!!

echt leuk om te doen, maar mijn naaimachine staat boven en manlief had vakantie, 3 weken!!!! en dan vindt ik het ongezellig als hij alleen zit.
Afgelopen donderdag een dag naar Gouda geweest met vrienden, de mannen hebben heerlijk gewandeld in de omgeving, daar is mijn man opgegroeid, en wij hebben heerlijk gewinkeld en hebben leuke dingen gekocht, kleding want er was geen quiltwinkel in Gouda! dat is dan weer jammer.

Vriend jan bestelde bij de koffie een appelpuntje en daar verschoten wij allemaal van, tjeetje dat is een complete maaltijd, de rest deed het met een stukje banketstaaf, het was heerlijk. Toen de mannen waren uitgewandeld hebben we nog geluncht en we waren net op tijd weer vertrokken uit Gouda want er viel 7mm hagel en toen stond de hele boel vast, dat liep voor ons dus goed af.

en dit was gisterenmorgen, de eerste sneeuw, ik blijf dat toch mooi vinden. Vanmorgen vroor het lekker en lag er over ieder blaadje zo'n mooi glinsterend laagje, prachtig.
Ik ben al wel een beetje in kerststemming, eigenlijk moet hier altijd eerst de Sint weer weggevaren zijn voor we er aan beginnen maar ik kon het dit keer niet laten.

Het is toch altijd zo gezellig die lichtjes en kaarsjes aan.
Ik wens jullie allemaal een goede week en tot de volgende blog, groetjes van

4 opmerkingen:

Daniëlle zei

Gaaf zeg!!!! Goed gevoel zal dat geven joh! Hier hangen er ook nog een paar te wachten hihi, maar ook dat gaat goedkomen! Oef, wat een appelpunt! Mooie dag, XXXD

pauline zei

Hallo Els,
het stofje uit je oude quilt herken ik. Dat heb ik ook in een van mijn eerste quilts zitten. Wat is het hartje leuk geworden en wat een lieve tekst. Lekker he, zo'n kleine projectjes tussendoor, dat geeft een fijn gevoel als er weer iets klaar is.
groetjes,

Hennie zei

Hallo Els,
gefeliciteerd, je eerste affo, hij is erg leuk, er volgen er vast nog véééél meer.
Succes groetjes Hennie.

Pierelantijntjes zei

Wat fijn dat de quilt nu af is Els. Het hartje voor je vriendin is ook erg leuk geworden.
Wat gezellig om met vrienden zo'n dagje uit te gaan. De appeltaart en staaf zien er heerlijk uit.
Prachtige foto van de sneeuw, en ook de laatste foto is heel sfeervol.
De fair is een echte aanrader Els. Het is daar prachtig.
Een hele fijne week toegewenst,
lieve groet van Ester