maandag 5 april 2010

Maandag 5 april

Pasen alweer voorbij, de tijd snelt voorbij, maar we hebben het gezellig gehad dus kijken we weer tevreden naar de komende week.
Wanda, Ed en Joris waren 1e paasdag hier en Oma had wat gekocht voor Joris om lekker bezig te zijn en zijn vader heeft hem natuurlijk geholpen, uiteindelijk zaten ze allemaal te piellen met die kleine(nep) Lego stukjes en moest er zelfs lijm aan te pas komen, grote pret.

en met een lekker bakkie foffie en zalige koekjes komt het toch allemaal goed.
Vandaag heb ik met de lapjes zitten spelen, ik heb blaasontsteking dus ben maar lekker thuisgebleven en heb heel veel potjes thee weggedronken dat helpt wel als je goed blijft plassen. Dus ik eens in de lappenkast gekeken, nou heb ik nog niet veel zo aan het begin van deze verslaving maar heb toch wat gevonden, een hollands lapje met wat blauw en voila
en ja met de naaimachiene, ik blijf gewoon oefenen en ik mag niet mopperen het ging allemaal goed. Morgen naar de tandarts in Gorichem voor een lastige kies, gelukkig kan Arie mee.
En dan gaan we morgen ook maar weer serieus aan de shakes, jawel ik ben een Herbalifer, al 7 jaar gebruik ik de shakes, toen ik er mee begon ben ik er 10 kilo mee afgeslankt op een hele fijne manier, zonder honger en sjagerijn, iedere morgen een heerlijke shake maar na wat feestdagen even een weekje met twee shakes en s'avonds wat voorzichtiger met de maaltijd dan is het er zo weer af en ik voel me super met die shakes.
Groetjes van

1 opmerking:

Daniƫlle zei

Zet hem op joh! Zowel met de machine als met de shakes! Oefening baart kunt toch?! Veel plezier met de ster maken. Mooie dag, groeten, Daniƫlle