dinsdag 15 januari 2013

Daar ben ik weer.......

Het heeft wel even geduurd eer dat ik weer een beetje zin overal in kreeg, na het afscheid van mijn Moeder had ik echt een flinke dip. Ik heb het lekker de tijd gegeven en heb het op mijn eigen manier kunnen verwerken.
Ik ben weer lekker bezig met van alles en nog wat, ik kook weer met veel plezier, haken, zal zo een foto laten zien, breien( een sjaal) en ik moet de Camelot Quilt weer van stal halen en ermee verder gaan, hij is te leuk om te laten liggen.
Op 8 december waren wij een dag in Londen, ik wilde heel graag naar het V&A Museum om de Quilt eens te aanschouwen, wat een enorm Museum is dat, we zijn er echt verloren gelopen, door alle zalen heen gesjouwd en wat denk je.... is de Quilt in de opslag en op zijn vroegst komt hij er in 2015 weer uit, baaaaalen.
Maar Londen is te leuk om te lang te treuren, heerlijk gewandeld, heeeel even op Oxford Street gelopen maar daar was het zo vreselijk druk dat we de achteraf straatjes maar hebben genomen en die waren ook ontzettend leuk.
O O ooo nu wilde ik een foto plaatsen en dat gaat niet, wat nu weer....

Nou moet ik eerst mijn fotoos uploaden in Picasawebalbums????wie heeft er ook last van?
 
Ik ga maar even verder dan, het haken, ook weer zo leuk van bij haar,
 
 
Dit is een been, het eerste been had ik gehaakt en wilde dat opvullen maar dat werd echt niet mooi strak, uitgehaald en nu haak ik een stukje en vul het dan gelijk op, is ook beter vast te houden.
Ook heb ik voor het eerst met latten gedubbeld en dat beviel prima, inmiddels wordt de Quilt gequilt.

Zondag bakte ik een heerlijke Prei-aardappeltaart met ui-dille saus uit een oude Landleven, heeeeeerlijk, jammer dat hij zo lang in de receptendoos heeft gezeten.
Wij hebben zitten smullen.
Tot de volgende keer,
groetjes van
Els


3 opmerkingen:

marion zei

heerlijk dat je je wat beter voelt.......fijn. Wat jammer van de Camelot..... die zouden ze altijd moeten laten zien..........

Carla zei

Fijn dat je er weer bent.

Ann zei

Hoi Els,
Blij om te horen dat je terug overal meer zin in hebt!
Jammer van de Camelot quilt maar je hebt je eigen exemplaar om te bewonderen :-).
Ik heb ook al meer dan een week problemen met het rechtstreeks downloaden van foto's (nu moet ik ook via Picasa Webalbums gaan) hoop dat het snel opgelost geraakt!
Groetjes,
Ann