zondag 25 november 2012

Hoor de wind waait........

Wat een wind zeg, ik werd wakker en dacht dat er een grote zware vrachtauto stond te draaien( wij wonen tegenover een bedrijf met vrachtwagens, vandaar)maar het was de wind, rond het huis en door de bomen van het bos achter ons. Heerlijk......kachel aan, bakkie erbij, moet alleen nog even naar buiten met de hond :)
 
Ik heb weer een top klaar, hij ligt gestreken te wachten om gedubbeld te worden, ik het met latten proberen, die liggen te wachten om op maat te worden gezaagd en helemaal super glad te worden gemaakt natuurlijk, we willen geen splinters, toch.
 
Gisteren kwam de post weer met zo'n heerlijke snoeprol, dit is de laatste van de drie, van de stoffenclub van Kwibbels, mooi is tie.
Ik heb ik bij the bookdepository 3 boeken besteld en ben zelf benieuwd wat ik ermee ga maken, ik heb nu nog niet echt een ideetje maar dat komt wel.
 
Nu snel een bakkie zetten en op de bank met wat werkjes en/of een boek, ik ben in 50 Tinten Grijs begonnen maar ik weet het niet hoor, is dit niet gewoon porno, ik heb mezelf beloofd om 150 bladzijden te lezen voor ik echt een oordeel vel maar als het zo blijft lees ik hem niet uit, dan heb ik toch liever een boek wat ergens over gaat.
Als jullie het ook aan het lezen zijn, laat dan eens horen wat jullie oordeel is.
 
Fijne zondag,
groetjes van
 
Els.
 


2 opmerkingen:

Roosmarijn zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
jolanda zei

Nou dat was z├ęker een flinke storm!! De laatste herfstblaadjes zijn hier wel uit de bomen gewaaid hoor.
Je top ziet er erg mooi uit en die rol van de stoffenclub.... je zou er gelijk aan willen beginnen. ;-)
groetjes, Jolanda