vrijdag 14 september 2012

Vakantie

Even een klein berichtje anders denken jullie misschien dat ik uit Blogland verdwenen ben. Wij vieren vakantie, nou vieren vandaag is het afzien hoor, de kachel moet aan!!!!!
De eerste week was super maar het wordt nu snel minder, we proberen iedere zonnestraal mee te pikken maar er zijn hele brede wolkenbanken die hier overheen schuiven.
 
Alvast een collage, we zijn op de hopfeesten in Reijmerstock(Gulpen) geweest, heeeeel warm maar leuk en goed weer dus om het bier te proeven:)
Hebben gefietst, dat was een leermoment hier in Zuid Limburg moet je goed weten hoe je fietst anders kom je voor hele hoooooooge heuvels( in mijn beleving een heuse berg) te staan.
 
Voor de quilsters onder ons, we zitten vlakbij The Log Cabin in Duitsland en daar ga ik van de week zeker even een kijkje nemen.
En nu is het s'avonds zo fris dat we binnen zitten en kan ik weer een blokje maken van de Farmers Wife quilt.
Gisteren ging ook nog mijn fototoestel kapot, allemaal rooie fotoos alleen op de Sepia stand maakt hij nog fotoos, ook mooi hoor maar ja dan mis je toch wat he, dus maar een nieuwe gekocht, ik wil echt niet zonder en vandaar die sepiafotoos.
 
Vandaag op naar Maastricht, naar de bibliotheek, daar is het warm.
 
Groetjes van Els.

2 opmerkingen:

Pierelantijntjes zei

Mooie collage hoor Els, Ook de sepia foto's zijn mooi!
Hele fijne vakantie verder
liefs Ester

marion zei

fijne vakantie......