maandag 21 mei 2012

WijnSpijs wandeling

Gisteren met de jongste DD een heerlijke dag gehad in Rotterdam, daar deden wij een WijnSpijs wandeling, oohhh mensen nog aan toe, dat was me toch leuk en verschrikkelijk lekker.
Deze restaurants deden mee

Je komt echt bij hele leuke restaurants terecht en allemaal doen ze hun best de zaak te promoten, heerlijke gerechtjes met een bijpassend wijntje(met uitleg) zo leuk.
Ze organiseren het in meer steden en ik zou het zeker aanraden er aan mee te doen. Wij hebben natuurlijk het weer erg meegehad, zonnig en warm en overal buiten gezeten, het kon niet beter. In de ochtend zag het weer er nog niet zo gunstig uit, dus paraplu's mee en 2 regencape's en nog een klein handdoekje ons ons af te kunnen drogen, ja lachen he maar ik zeg altijd maar" beter mee dan om verlegen".

in de zon bij Level
op de oude haven


bij Four Seasons op de Noordmolenwerf
Hier een kleine impressie, DD heeft ook nog foto's gemaakt maar die heb ik nog niet gekregen, om 12 uur begonnen en om 5 uur gestopt en toen nog even naar de Irish Pub en met de bus naar huis want het is niet verstandig om mat 8 glazen wijn achter de kiezen in de auto te stappen.
Nu maar weer een weekje rustig aan met al dat eten anders gaat het helemaal fout met Els maar ja je moet maar van genieten houden!
Fijne week allemaal en groetjes van

Els

Geen opmerkingen: