zaterdag 17 december 2011

Weer thuis

We zijn weer thuis na een weekje heerlijk Limburg, wat een fantastische vergezichten en gezellige dorpjes hebben we gezien. ook hebben we Kerstmarkten bezocht, Maastricht, Keulen en Aken, ooooh dat is genieten hoor een ghluweintje hier en een braadworstje daar en niet te vergeten de heerlijkste vlaaien.


Wij waren op Buitenplaats de Mechelerhof, mooi park, niet te groot, mooi huisje en een fijne omgeving om wandelingen te maken. We gaan er zeker nog eens wandelen.


Nu weer over tot de orde van de dag en de was wegwerken,

 boodschappen doen en de hond uitlaten, die is wezen logeren bij de oudste DD, daar heeft hij het reuze naar zijn zin.

Met de jongste DD is het tobben, ze is al vier weken thuis, heeft al een darmonderzoek gehad, daar kwam niets uit. Ze is bij een Biologische arts en daar kwam een allergie voor tarwe uit, daar is ze dus nu mee bezig omdat te vermijden maar dat valt nog tegen, het zit zelfs in drop.  Ook suiker en varkensvlees mag ze voorlopig niet hebben. Het wachten is nu op een afspraak bij een internist maar dat duurt allemaal zo lang.
Maar we proberen haar positief te toen blijven al valt dat soms echt niet mee voor haar.


Ik wens iedereen een fijne week, we hebben het waarschijnlijk allemaal druk deze week met alle voorbereidingen, ook al hou je de kerst simpel en eenvoudig is het toch een beetje verwarde week.

Groetjes van Els.1 opmerking:

pauline zei

Jullie hebben een leuke week gehad in ons mooie Limburg. Kom je volgende keer een kopje koffie drinken? Niet Mechelen naast de deur ligt, want Limburg is smal en lang.