zondag 31 juli 2011

Over bloemetjes, lapjes en varen.

"Als je met iedereen door 1 deur wilt zit je vaak klem"

Deze spreuk zag ik bij een vriendin bij de voordeur hangen, zeeeer toepasselijk.

Mijn bloemetjes quilt gaat nu echt groeien, er moest eerst worden gekozen hoe ze aan elkaar moesten en dan denk je dat je er al zoooveeeel hebt maar als je zo bezig bent zie je dat je er nog eens zoveel moet maken, niks erg hoor het blijft een heerlijk werkje om te doen.

Ook kwamen er weer beeldschone lapjes binnen van de Log Cabin, wat een heerlijke verrassing toch weer iedere maand, ik scoorde ook nog wat klosjes garen, altijd makkelijk om in huis te hebben.


Op een vrije zaterdag naar Dinteloord, even naar de Action, oohhh wat een zalige winkel is dat he, daar kom je altijd met een volle tas vandaan, dit zijn labeltjes, leuk voor aan een kadootje,

Verder hebben we een nieuw bed gekocht en dat slaapt toch heerlijk, tja en dan knap je maar gelijk de slaapkamer op, nieuw behangetje en een verfje op de muur en het ziet er weer gelikt uit, hier een klein tipje van de sluier opgelicht want ik geef natuurlijk niet al mijn slaapkamer geheimen prijs, hi hi.


Mooi rood is niet lelijk en het is samen met het grijs op de muur een mooie combinatie.


Onze vlinderstruiken hebben prachtig in de bloei gestaan en de hortensia staan er nog steeds mooi bij.

Er waren in Stellendam visserijdagen en het was mooi weer, samen met oudste DD en schoonzoon en kleinkind op de boot meegevaren, heerlijk rustig op het water, zou ik ook wel willen hoor een klein bootje, geen zeilboot want die hangen soms zo scheef bbrrrr, maar met een klein motoretje zie ik het wel zitten en dan wel spiegelglad water natuurlijk, ik vindt het mooi hoor maar ik ben geen held op en in het water, zou ook de hele dag met mijn zwemvest aan zitten.


Als het goed is beginnen ze 15 augustus eindelijk aan de schuur, aannemers je zou er een ei van krijgen maar we blijven positief, dat werkt het beste.

Gisteren avond,16 graden en met de houtkachel aan toch lekker buiten mosselen kunnen eten, net of je vakantie hebt, het waren de eerste voor ons dit seizoen en ze waren heeeeerlijk.


Groetjes van Els.

1 opmerking:

Pierelantijntjes zei

Hoi Els,
Wat wordt je quilt mooi zeg! Heel fleurig!
Ook de slaapkamer ziet er schitterend uit!
Wij hebben ook meegevaren met vlaggetjesdag. Heerlijk was het!
Ik wens je een fijne week en veel succes met de schuur,
liefs Ester