dinsdag 8 februari 2011

AFFO ! ! !

Ja ja ja..........ik heb een AFFO, heerlijk dat hij nu aan de muur mag hangen, dit is de quilt die ik op de cursus van Het Quiltgebeuren in Brielle heb gemaakt en ik ben zo trots als een aap.

hij kleurt heel mooi bij de rest van het interieur, zo en nu een ander patroontje gaan zoeken, eigenlijk heb ik er al een liggen. De Bloementuin, een pakket van Het Quiltgebeuren, als je bij haar op kijkt http://janinesstitches.blogspot.com/ zie je hem op haar longarm liggen.
Ik ben er nog niet uit of dat ik hem op de hand of met de machine ga doen, ik heb nog niet zo veel ervaring met machinaal quilten. Misschien eerst nog maar wat meer dingen op de machine maken, ik ben nu bezig voor mijn kleinzoon, die wilde een dekentje voor zijn knuffie
Ik heb wat stukjes gesneden met de MM mallen en zoiets zal het worden, kan nog een beetje schuiven met de blokjes, wordt vervolgd dus.

Ik heb een beetje een muisarm, nou een beetje erg dan, van het spelletjes doen op de computer, tjeetje voor je erg in hebt ben je VERSLAAFD, ooooh wat erg he, dus ik doe alles een beetje met mate.
Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer vandaag, wij hebben tussen alle werkzaamheden door( DH gaat de schuren slopen en een nieuwe bouwen en er kwam nog iemand een aanhanger met stookhout brengen, pppfffft) een heerlijke wandeling gemaakt met het hondje door het bos, zalig die zon, wat knap je daar toch weer van op.
Ik wens jullie een fijne week en tot blogs
groetjes van Els.

2 opmerkingen:

Guusje, zei

Jre affo is prachtig geworden en daar mag je met recht trots op zijn. En veel plezier met de volgende.

Wilma Kuin zei

Het staat P*R*A*C*H*T*I*G!!