maandag 24 januari 2011

Miss Piggy

Afgelopen zaterdag een hele leuke dag gehad bij Het Quiltgebeuren in Brielle, we maakten een Miss Piggy. Dat was echt leuk om te doen, wel vaak een gefriemel voor de niet echte naaisters onder ons maar wat wat handige tips van een echte naaister kwam het toch nog goed.


Leuk geworden he, ik ben alleen niet zo tevreden over haar snuit, die is een beetje te rommelig maar daar moet ze dan maar mee leren leven.
Omdat Willy ons ook een klein patroontje meegaf, met de waarschuwing dat dat wel echt gepriegel was, kon ik het toch niet laten om het te proberen, wel alles met de hand gemaakt dus gaat er meer tijd in zitten maar leuk dat het was.
Wat een lieffie he, de kleine heeft geen tasje op haar rug, zij mag mooi weer spelen, moeders doet het zware werk. Samen zijn ze zooooo lief


en ze hebben schitterende kontjes
nu alleen nog eens staartjes maken maar daar moet ik even over broeien.

Van de week niet zo veel gedaan verder, heeeeel veeeel gewandeld met de hond en dat beviel goed, manlief is ziek thuis met een griepje en die zou wel weer willen gaan werken maar dat gaat nog niet. Als hij de afwasmachine heeft leeggeruimd is ie al bekaf, dus maar lekker uitzieken maar aangezien zieke mensen veeeeel aandacht nodig hebben doe ik dus verder niet zo veel.

Allemaal een fijne week, ik ga van mijn piggy's genieten.
groetjes van Els.

5 opmerkingen:

Carla zei

Wat een leuke varkentjes! Misschien kan je een staartje punniken met een dun ijzerdraadje erin(om de krul erin te buigen).
Groetjes, Carla

Hennie zei

Wat een leuk en handig varkentje heb je gemaakt ! ! !
Groetjes Hennie.

Anoniem zei

Fijn dat je het een leuke dag vond, en je little piggy is een schatje!
Happy quilting, Willy

H.T. zei

Hi:-)
Miss Piggy and...her 'daughter'...?...are WONDERFUL!Beautiful idea for something,that can be also useful,as a kite-always at hand:-)
I've found Your Blog,surfing a little:-)
Best Regards-HalinaDK-

Pierelantijntjes zei

Wat een geweldige varkentjes Els, dat kleintje is ook een droppie zeg.
Wens Arie maar beterschap van me. Ik weet uit ervaring dat de griep best een lange nasleep kan hebben, dus goed uitzieken maar.
Een fijne avond verder,
liefs Ester