donderdag 16 december 2010

Engeland

Vorige week zijn we samen een paar dagen naar Engeland gevaren. We voeren met DFDS naar Newcastle en zijn daar een nachtje in het NewGate Hotel geweest. Op de boot hadden we hut op de 9e verdieping en voorop de boeg, mooi.......en de boot was geïllumineerd( tja zo heet dat) en prachtig natuurlijk zo voorop maar.......eenmaal op open zee niet meer zo geweldig, we gingen iedere golf zo'n 5 meter op en neer.

Nou moeten jullie weten dat ik niet op een schommel kan of in de draaimolen......kennen jullie dat weeje gevoel....dus zittend geprobeerd te slapen en dat ging eigenlijk wonderwel goed, s'morgens lekker gedoucht en aangekleed en toen ging het mis, sodemieter wat was ik ziek zeg. Manlief heeft bij de Marine gevaren en die zei, meid als we binnen de pieren zijn is het over, echt.
 Ja ja, eerst zien natuurlijk maar het is waar hoor het was direct over en verder geen last gehad. Op de terugweg maar gelijk een pilletje gehaald en geen last gehad ondanks de toch ruwe zee.
NewCastle is erg leuk, mooie winkels en etalages en er veel te zien, hier een collage

Zaterdag naar de Kerstmarkt in Goedereede geweest, heel gezellig. Daar stond Ester van http://pierelantijntjes.blogspot.com/  en die had een volle kraam en haar Jan had ook heel veel leuke dingen gemaakt.

Gisteren naar de oogarts geweest, mijn oogleden moeten worden ingekort, ze zijn te ruim geworden en de oogarts rade dat aan en de verzekering vergoed gelukkig, ik zie er wel tegenop maar het duurt maar 3 kwartier, maar gewoon doen dus.
Gisterenavond naar de kerstmusical van de school van onze kleinzoon Joris geweest, die zit op een Daltonschool, leuke school en al die kinderen zijn zo open en leuk met elkaar en prachtig toch zo'n kereltje van bijna 6 jaar die daar staat te zingen.

Maandag moet ik naar Rotterdam naar een tandarts voor een zeurende kies met vreemde wortels, gaan we weer, soms denk ik er serieus over om een kunstgebit aan te schaffen hoor.

a.s Vrijdag is er hier op het dorp een grote kerstmarkt, voor het eerst en ben dus erg benieuwd.

Zondag naar een kerstbijeenkomst in het verzorgingshuis van mijn Moeder, daar hebben ze een buffet en dan maakt iedereen iets en mogen er 2 familieleden meeeten, dat ga ik doen met mijn jongste broertje, zal best gezellig zijn, ze zijn wel dementeerend maar de meesten zijn wel vrolijk.

Het huis is weer in kerststemming maar ik heb geen boom dit jaar, weet niet waar ik hem moet zetten maar zo is het ook gezellig, binnen en buiten lichtjes, dus s'morgens snel de gordijnen open en genieten.
Vandaag de boodschappen doen en dan is het alweer weekend.

Allemaal een heel fijn weekend gewenst en groetjes van Els.


1 opmerking:

Pierelantijntjes zei

Hoi Els,
Wat naar dat je zeeziek was, maar fijn dat je voor de terugweg tabletjes had die hielpen.
Wel leuk zo'n tripje trouwens!
Wat een ellende toch met je kies. Ik hoop dat ze er wat aan kunnen doen. Mijn tante heeft ook haar oogleden laten doen en zij vonde het echt meevallen.
Vanavond hadden wij de kerstmusical van Bram. Het was erg leuk weer.
ja morgen hoop ik ook naar Melissant te komen hoor. Als het goed is gaan mijn moeder en schoonzus ook mee. De kerstmarkt is echt goed verlopen, maar Jan had zoveel gemaakt dat we nog wel op een paar markten zouden kunnen staan. Maar eerst gaan we lekker vakantie houden.
Hartelijk bedankt voor de superleuke kerstkaart. Ik wens je ook alvast een heel fijn weekend.
Lieve groet van Ester