donderdag 15 juli 2010

Weer thuis

We zijn weer thuis, wij hebben een weekje gekampeert in de Gelderse Achterhoek op Camping De Lathmer. Mooie en gezellige camping en wat een prachtige omgeving zo tussen Apeldoorn, Zutphen en Deventer, we hebben heerlijk gefietst en op het Landgoed De Lathmer kon je heerlijk wandelen onder eeuwen oude bomen, het is gewoon heerlijk zo'n week dat je helemaal niets moet, wakker worden als je uitgeslapen bent je enige zorg is wat je zult eten en drinken.
Maandag waren we gelukkig net voor het noodweer weg en hebben wel hevige regen gehad onderweg maar geen harde wind dus hebben wij het wel getroffen.
En nu weer over tot de order van de dag, manlief weer naar z'n werk en ik heb Dinsdag op Joris gepast en gisteren ben ik met Marieke op stap geweest, die doet graag wat leuks als ze een doorde weekse dag vrij heeft, we zijn naar Zierikzee gereden en hebben heerlijk geshopt, Marieke heeft veel van die leuke jurkjes gekocht voor haar vakantie, heerlijk als je maatje 38 hebt(zucht).
Vandaag is onze schoonzoon Edwin jarig, daar gaan we vanavond naar toe en morgen misschien nog even naar Brielle naar mijn favoriete quiltwinkel als het tenminste morgen niet zo achterlijk waait als hier nu, ik moet alles vastzetten en ik hou mijn hart vast, bij beide buren staat er een party tent van 6 meter, ik hoop dat ze die goed vast hebben staan.
Groetjes en tot de volgende blog,
                                                        Els.

4 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Ik zag je blog bij Danielle staan, wat leuk, we wonen vlak bij elkaar, tenminste, ik woon in Rockanje en kom ook vaak bij het quiltgebeuren in Brielle. Mooie tekeningen, het lijken wel mandala,s, die teken ik ook vaak.

groetjes, jeannet

Wilma Kuin zei

Hoi Els. Welkom terug....
:o)
Wat heerlijk als je niets moet en alles mag....

Daniƫlle zei

blij te lezen dat je weer heelhuids thuis bent! Hihi, ik zie dat Jeannet je ook gevonden heeft, de quiltwereld is niet zo groot he! Rustig weer in het ritme komen joh, tot de volgende keer weer! Groeten, Daniƫlle

Pierelantijntjes zei

Fijn dat je er weer bent. Dat is zeker genieten zo'n vakantie.
En dan die gezellige daagjes weg. Heerlijk hoor.
Groetjes van Ester