maandag 27 juni 2011

Wat een week

Wat een week zeg, ladingen kaarten en bloemen, zelfs vandaag werden er nog bloemen gebracht, zoveel belangstelling, wij zijn er gewoon een beetje beduusd van.
Wij zijn met de kinderen een weekendje weggeweest, naar Scherpenzeel, heel erg leuk en gezellig, Zaterdag zijn naar Burgers Bush geweest, ook heel leuk, maar tjeetje wel vermoeiend hoor, je loopt en moet ook nog een beetje klimmen af en toe, gelukkig  viel het weer niet tegen, maar 1 buitje en toen waren binnen.

Ik heb een er een collage van gemaakt.

En nu genieten van de warmte, niet te veel doen. gisteren heerlijk buiten gegourmet met de oudste DD en kleinzoon en vanavond krijgen we visite, heerlijk lang buiten zitten hoop ik.

Fijne week allemaal en groetjes van Els.


woensdag 15 juni 2011

40 jaar


1971-2011Al 40 jaar gelukkig met elkaar, wij vinden het zelf ook bijzonder hoor, de tijd vliegt zomaar voorbij, echt waar.

Als ik naar de trouwfoto kijkt zie ik pas hoe jong we waren, 18 en 19 jaar en het was geen moetje want de oudste DD werd pas in 1976 geboren maar omdat we toen niet mochten samenwonen( wat een schande als je kinderen hokten!) hadden we geen keus maar we hebben er nooit spijt van gehad.

We gaan het heerlijk met de kinderen vieren,

fijn weekend allemaal en groetjes van

Els.