woensdag 29 september 2010

Nieuwe bloemen

Deze bloemen heb ik de afgelopen weken gemaakt, het zijn er nu 43 dus ik heb er nog een paar te gaan. Dit is voor mij echt een werkje wat ik overal mee naar toe neem, wachtkamers en zo, in de auto kan ik niks doen dan wordt ik zo misselijk, jammer, misschien dat een recht toe recht aan breiwerkje wel zal gaan, dat ga ik proberen.
Vanmiddag even naar de tandarts en even winkelen in Hellevoetsluis en dan naar t'Quiltgebeuren voor lapjes voor de Mystery Quilt.
Fijne dag allemaal en groetjes van Els.


zondag 26 september 2010

Heerlijke Zondag

Ja het was een heerlijke Zondag met een fijn werkje. Ook nog wezen wandelen met Max, onze hond, DH moest werken, inmiddels kwam het zonnetje door de bewolking heen prikken en ben ik na de wandeling ook nog even op de fiets gestapt, zo nu heb ik wel weer een wijntje verdient.
Hier ben ik mee bezig geweest vandaag


Nu zijn de stofjes waar ik mee ben begonnen op dus moet ik de komende week even naar Brielle naar t'Quiltgebeuren, o o o wat erg ha ha.
Gisteren hebben we met de buren( zo'n 50 stuks) de burendag gevierd, twee jonge meiden hebben allemaal georganiseerd en hoe! Super, we hebben leuke spelletjes gedaan en nog wat gekkigheid tussendoor en heerlijk geBBQ'd.

Morgen is mijn DH weer vrij en gaat hij verder in onze nieuwe badkamer en wordt toch mooi, hier een voorproefje

Achter dit muurtje is de inloopdouche en er tegenover het badmeubel, ik heb gelukkig een hele handige DH.Mijn aardappeltjes staan in de oven, Hasselback aardappels, ooit van gehoord? Het staat in het blaadje van de supermarkt, ik laat nog wel weten of ze smaken.
Ik heb ook nog wat blommen gemaakt, maar daarover dinsdag of woensdag meer.
Een fijne week allemaal en de groetjes van Els.

vrijdag 17 september 2010

Je gelooft je ogen niet

Echt waar, kom je ooit op Portobello Road in Londen, sta hier gerust een hele poos met open mond te kijken, hier zijn ze dus allemaal !!!!!!!

Muren en etalages vol........................hoe lang zou je daar over doen om het bijelkaar te krijgen, ik kreeg er niet genoeg van.
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in de UK, in Devon, zo mooi, en nog een dag naar Londen geweest, dat is een stad waar we allebei verliefd op zijn, oud en nieuw, allemaal even geweldig. Doen altijd een rondje over de Tower Bridge en moeten even naar Covent Garden, ook al is dat erg toeristisch er is altijd wel iets te beleven. Zijn op de heen weg nog gezellig bij DH zijn broertje en schoonzus geweest en zijn daar hartelijk ontvangen. Daarna 10 dagen een stacaravan in Paignton gehuurd, was allemaal prima en we hebben daar zo genoten van al die mooie landschappen, het is er erg heuvel- of zou je dat al bergachtig kunnen noemen? Voor mijn knietjes niet best maar naar het dorp lopend naar beneden en met de bus weer omhoog ging prima. Nu ligt de was weer in de kast en zijn er alleen nog de herinneringen, op foto's en in je hoofd en die zijn het mooist. Hier nog een kleine impressie

Jullie zien wel dat we niets te kort kwamen daar.
Van handwerken is niet veel terecht gekomen, we waren s'avonds afgepijgerd, je rijdt wel veel kilometers in die auto, en mijn DH vindt het links rijden helemaal geen probleem maar je moet toch erg alert zijn, ik zou ze liever op de fiets doen maar dat is gekkenwerk daar, ze rijden er gewoon mee op de snelweg !!!!

Nu weten jullie dat ik er weer ben en ga ik weer de handjes laten wapperen, op quiltgebied, dat was ook nog wat, was ik aan de Mystery Quilt van het Stofnest begonnen, het eerste blok heel snel gemaakt en dan denk je na de vakantie weer verder te gaan, blog verdwenen, tjee da's schrikken, maar na een mailtje heb ik gelukkig de resterende blokken ook en kan ik het toch afmaken. Is er verder nog iemand mee bezig?
Fijn weekend en groetjes van Els.