maandag 26 juli 2010

POTC

De twee laatste van de Hollandse POTC blokken, nu zijn er vier en ik denk dat er een lichte bies tussen komt en dan nog een rand er omheen.

Het is een heel leuk patroontje om te maken en ik ga er zeker een grotere quilt van maken, je kunt er zo mee varieeren en je kunt het goed meenemen voor onderweg.
Ik heb ook nog zitten sudokuen en dan moet ik altijd doedelen terwijl ik nadenk :)
Dit zijn een paar van die krabbels, het ontstaat zonder erbij na te denken.
Wij kregen ook nog een zeer origineel verhuis bericht, mensen die naar Zeeland verhuizen
Wij vonden dit wel een origineel idee hoor.
Vandaag geen weer om buiten te zitten dus heb ik maar heerlijk zitten oefenen op mijn zentangles, manlief heeft nachtdienst(de laatste alweer) en dan is het heerlijk rustig in huis, voor ik het weet is het 12 uur. Zo nu maar weer op nieuwe stofjes uit voor de volgende POTC,
allemaal een fijne dag en groetjes van
Els

donderdag 22 juli 2010

Dank je wel

Wat voelt dat goed, jullie reactie's op mijn valpartij vindt ik hartverwarmend, ik dank jullie wel daarvoor,  daar wordt een mens nou blij van.
En het goed hoor, de zwelling neemt al af( ik heb nu dus de bijnaam Katrien Duck, van je lief moet je het maar hebben) net zoals de spierpijn, morgen weer naar Jeu de Boule en nu maar uitkijken voor die wilde parasolvoeten.Alvast een fijn weekend en liefs van Els.

woensdag 21 juli 2010

AUWWWWWW

Meestal laat ik hier mooie en leuke dingen zien maar dit is wat minder.
Gisteren avond gevallen, over een parasolvoet en het ziet er niet uit.
Ik lag echt lang uit, plat op de bek, zoals dat heet. Tand door m'n lip en knieen kapot, tjonge, tjonge.  Het zal wel weer helen en wat is nou de grootste pijn....... de schaamte, stom is dat. Maar ik was wel blij dat ik niet alleen was en dat ze me op de Boule zo lief hielpen en aan het eind van de week zullen we maar eens kijken of mijn neus niet scheef staat :).
Straks eerst naar de opticien voor een nieuw brillenglas want ook mijn bril schoof over de grond.
Vandaag maar rustig aan dan komt het allemaal wel weer goed, tot de volgende blog, groetjes van Els.

zaterdag 17 juli 2010

Nieuwe Ik

De nieuwe Els, want ja anders herkennen jullie mij echt niet hoor.
ik doe wel vaker gekke dingen.
fijn weekend en groetjes van Els.

donderdag 15 juli 2010

Weer thuis

We zijn weer thuis, wij hebben een weekje gekampeert in de Gelderse Achterhoek op Camping De Lathmer. Mooie en gezellige camping en wat een prachtige omgeving zo tussen Apeldoorn, Zutphen en Deventer, we hebben heerlijk gefietst en op het Landgoed De Lathmer kon je heerlijk wandelen onder eeuwen oude bomen, het is gewoon heerlijk zo'n week dat je helemaal niets moet, wakker worden als je uitgeslapen bent je enige zorg is wat je zult eten en drinken.
Maandag waren we gelukkig net voor het noodweer weg en hebben wel hevige regen gehad onderweg maar geen harde wind dus hebben wij het wel getroffen.
En nu weer over tot de order van de dag, manlief weer naar z'n werk en ik heb Dinsdag op Joris gepast en gisteren ben ik met Marieke op stap geweest, die doet graag wat leuks als ze een doorde weekse dag vrij heeft, we zijn naar Zierikzee gereden en hebben heerlijk geshopt, Marieke heeft veel van die leuke jurkjes gekocht voor haar vakantie, heerlijk als je maatje 38 hebt(zucht).
Vandaag is onze schoonzoon Edwin jarig, daar gaan we vanavond naar toe en morgen misschien nog even naar Brielle naar mijn favoriete quiltwinkel als het tenminste morgen niet zo achterlijk waait als hier nu, ik moet alles vastzetten en ik hou mijn hart vast, bij beide buren staat er een party tent van 6 meter, ik hoop dat ze die goed vast hebben staan.
Groetjes en tot de volgende blog,
                                                        Els.